SUUNTO Márkabolt és Hivatalos Magyarországi Szakszerviz

1032 Budapest, Bécsi út 171. tel: 20/ 49-02-771

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10-19 óra, szombat: 10-13 óra

programok

Bemutatjuk a Suunto Ambit3 Vertical GPS órát

A Suunto bemutatjat az Ambit3 Vertical multisport GPS órát

Két héttel a beharangozott megjelenés előtt már kapható nálunk mind a 4 Vertical óra!


A Suunto 2016. február közepén az Ambit3 család egy új tagját mutatja be, a Suunto Ambit3 Vertical multisport GPS  órát. Ez az új modell olyan sportoknál nyújt segítséget ahol a szintkülönbség nyomon követése fontos szempont az edzésben, ill. edzéstervezésben. Kitűnő választás lehet tehát terepfutóknak, kerékpárosoknak, síelőknek, sífutóknak és minden szint-mániásnak.

Az Ambtit3 Vertical óraháza nagyon könnyű, beépített barometrikus méréssel, útvonal magassági profil kijelzéssel, rezgésfunkcióval,100 órás elmélettartalommal és számos multisport funkcióval kényeztet futás, kerékpározás, úszás közben. Mint minden Ambit3 GPS óra, méri a sebességet megtett távolságot és Suunto Smart Sensor pulzus öv használatával kiszámolja regenerációs idődet is.


Tervezd meg könnyedén az edzésedet, és a szintkülönbségeket

Követni tudod a szintkülönbség profilt valós időben és a fennmaradó szintkülönbséget is. Elemezni tudod a naponta, hetente, havonta megtett szintkülönbségedet, ill. látod az egész év átlagát.

Tervezd meg edzésedet Suunto Movescount App ok segítségével, és használd ki a rezgésfigyelmeztetést a végrehajtásnál. Az útvonaltervezésnél a Suunto Movescount topográfiai térképekkel és magassági információkkal segít. Az App-okkal személyre szabhatod az órád és megoszthatod edzéseidet, útvonalaidat, telefonos üzeneteidről, hívásaidról figyelmeztet.

Az Ambir3 Vertical valós adatokat mutat az edzéshatékonyságról és arról, hogy milyen nehéz a terep amin futsz. Amennyiben a teljesítményedre vagy kíváncsi, a Stryd Powermeter-el ez is lehetséges, minden Suunto Ambit3 órával kompatibilis.


Teljesítményre tervezve

Csakúgy mint a Suunto Traverse óráknál, az Ambit3 Verticalnál is az óraházba került a GPS antenna, így az óra karcsúbb és kényelmesebb keskeny csuklón is. Hihetetlen könnyű a composite ház, a rozsdamentes acél gyűrű pedig jól védi az üveget. Finn tervezés és gyártás, 100m vízállóság.

A Suunto Ambit3 Vertical ajánlott fogyasztói ára 128.300 Ft, a HR változat 143.600 Ft

Kövesd akciónkat, csatlakozz klubunkhoz!