Az első hírek az Ambit3 éles bevetéséről

Karafa Balázs, aki többek között olyan trófeával dicsekedhet, mint a 24 órás Indoor MTB világbajnokság váltó aranyérme, a múlt hétvégi Brutálfutáson vette tőlünk át új Suunto Ambit3 Sport Blue HR óráját. Az óra nem is kerülhetett volna jobb kezekbe, vagyis kezekre, esetleg bringára, mert már tesztelte is élesben.

GPS óra

 

Az alábbi rövid beszámolót kaptuk tőle:

“A kép a Mátra Maraton XCM Országos Bajnokságon készült, ahol Brigi (Poór Brigitta szerk. megjegyzése) országos bajnoki címet szerzett!

Az órámnak hatalmas sikere volt, célba érésem után kb. 20-an jöttek oda hozzánk érdeklődni! Tok jó volt!

Első tapasztalat pár szóban: bringázni, főleg kisebb csuklóval rendelkező egyéneknek abszolút ajánlott a tartókonzol! ;)

Az óra nagyon pontos, amit észrevettem egyből, hogy gyorsabban találja meg a GPS jelet mint Brigi Ambit 2-je!

A most megjelent mobil applikációval vált teljessé az óra! Egyszerűen fantasztikus! Nagyon praktikusnak tartom, hogy nem igényel számítógépet az adatok feltöltése, a telefonnal bluetooth-on kommunikál, és amint lezárunk egy edzést, automatikusan feltölti azt!

Szintén nagyon praktikus bringásoknak főleg, hogy míg a hátsó zsebben hordjuk a telefonunk edzés közben, ugye a menetszél miatt, nem mindig halljuk ha hívnak! Ezt az óra most megoldja, hiszen kijelzi a hívást, a hívót magát! Ha SMS-t kapunk, azt is kijelzi, tartalmának az első pár sorával! Ugyanez igaz pl. az email-ek esetében is! Ez egy nagyon hasznos dolog lehet minden sportoló számára!

A Suunto movie pedig csak hab a tortán!! ;)

Üdv

 

Balázs”