SUUNTO Márkabolt és Hivatalos Magyarországi Szakszerviz

1032 Budapest, Bécsi út 171. tel: 20/ 49-02-771

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10-19 óra, szombat: 10-13 óra

programok

2.0 szoftverfrisssítés az Ambit2 szériához

A Suunto április 23-án tette közzé a 2.0 szoftver frissítést az Ambit2, Ambit2 S és Amit 2 R órákhoz


Edzés programok az órádon:

Suunto Ambit2 S Lime HR - Sarkcsillag Sport boltA fejlesztés az Ambit2 és Ambit2 S órákra is elérhetővé teszi az edzés programokat. Megtervezheted saját edzésed, vagy választhatsz a sok ezer letölthető lehetőség közül is a Movescount.com-on. Töltsd le a programot az órádra és az Ambitod emlékeztetni fog téged a napi céljaidra, megteendő útvonalra, valamint sebességed és intenzitásod irányításával segít edzés közben elérni a kitűzött célt.
Ezzel a frissítéssel az Ambit2 és Ambit 2 S órák is tudják mérni futó lépésszámod a csuklódról, nincs többé feltétlenül szükség a Foot POD-ra. Ha mégis a Foot POD használatát részesíted előnyben, akkor az Ambit automatikusan felismeri a POD-ot és annak az adataival fog dolgozni, ezen felül automatikusan kalibrálja is az óra a Foot POD-ot.
További új edzéshez kapcsolódó lehetőségek is rendelkezésedre állnak majd a jövőben Ambit2 és Ambit2 S órádhoz, mint pl. számos köridő részlet, vagy akár leggyorsabb megtett km valós időben az órán.


Továbbfejlesztett navigáció:

A 2.0 frissítés finom hangolja a már meglévő navigációs funkciókat és olyan outdoor lehetőségeket tesz lehetővé, mint a könnyebb kompasz kalibráció és a compass bearing tracking.
Az Ambit2 óráknál a 2.0 frissítés még beépített viharriasztási funkciót, illetve egy új időjárás trend indikátort is magában foglal.


Az alábbi linkeken megtalálod a további részleteket. Április 23-tól letöltheted a szoftverfrissítéseket a Movescount.com-ról:


Ambit2 software upgrade 2.0


Ambit2 S software upgrade 2.0


Ambit2 R software upgrade 2.0


Hamarosan jön… Strave kompatibilitás a Movescount.com-al:

A Suunto cég ezen felül büszkén jelenti be, hogy a Movescount.com április végétől kompatibilis lesz a Strava-val. Ez azt jelenti minden Ambit felhasználónak (Ambit, Ambit2, Ambit2 S, Ambit2 R), valamint a Suunto Movescount-al kompatibilis GPS eszközöket használóknak, hogy automatikusan fel tudják minden edzésüket, Move-jukat tölteni a Strava.com rendszerbe is. További információ április végén!

 

Kövesd akciónkat, csatlakozz klubunkhoz!