SUUNTO Márkabolt és Hivatalos Magyarországi Szakszerviz

1032 Budapest, Bécsi út 171. tel: 20/ 49-02-771

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10-19 óra, szombat: 10-13 óra

programok

Edzésirányítás előadás, Movescount használat

2013. október 18. péntek 18 óra

 

Edzésirányítás előadás, Movescount elemzés - Sarkcsillag Sport boltSzeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy ügyfeleink minél eredményesebben tudjanak edzeni, sportolni az általunk forgalmazott felszerelésekkel. Ezért úgy döntöttünk, hogy egy rendezvénysorozat keretében hasznos információkat, személyes tapasztalatokat, és az általunk és partnereink által végzett tesztek eredményeit ismerhetitek meg az üzletünkben megjelenő márkákkal kapcsolatban. Olyan információkat, melyeket a webshopban nem tudunk megosztani. Mindent élőben meg lehet nézni, meg lehet fogni és lehet róla szakértőktől kérdezni. Rendezvénysorozatunk nem titkolt célja a minőségi felszereléseken túlmenően egy máshol el nem érhető szolgáltatás bevezetése a Sarkcsillag Sport és ügyfeleink életébe az eszközök maximális kihasználásara, ismeretére, használatukra vonatkozóan. Első ilyen programunkra október 18-án pénteken 18 órakor várunk mindenkit szeretettel.

 

 

Kezdő eseményünk témája a pulzusméréssel és így a Suunto órákkal kapcsolatos. Mindenki valamilyen céllal edz, melynek elérése nagyon fontos annak érdekében, hogy hosszú távon kedvvel és motiváltan sportoljunk. Ezért személyi edző vezet minket be a periodizáció és a formaidőzítés témakörbe, segít értelmezni a Movescount által megjelenített adatokat, grafikonokat. Az új ismeretek birtokában egy sokkal hatékonyabb edzésterv kialakítására lesz lehetősége mindenkinek. Az előadás zárásaként természetesen rövid kérdezz-felelekre is lehetőség lesz az elhangzottakkal kapcsolatban. Minden Suunto pulzusmérő és GPS óra megtekinthető, kézbe fogható lesz és velük kapcsolatban is válaszolunk a felmerülő kérdésekre, segítünk modellt választani, ha még kétségek vannak.

 

Megjelenés ügyfeleink részére díjmentes, regisztrációt viszont kérünk, mert az üzlet méretei végesek.

 

Regisztrálni írásban lehet az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkön a jelentkező e-mail címével, nevével, sportági irányultságával.

 

 

Minden résztvevő kap egy új Sarkcsillag Sport törzsvásárlói kártyát, mellyel üzletünkben kedvezményesen vásárolhat a továbbiakban.

 

Ezen a napon kiemelt kedvezményekkel várjuk ügyfeleinket!

 

Kövesd akciónkat, csatlakozz klubunkhoz!