SUUNTO Márkabolt és Hivatalos Magyarországi Szakszerviz

1032 Budapest, Bécsi út 171. tel: 20/ 49-02-771

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10-19 óra, szombat: 10-13 óra

programok

Ambit hírek

 

A Suunto legújabb GPS-es all sport órája az Ambit végre probléma és várakozás nélkül megvásárolható a Sarkcsillag Sport boltban. A fennakadást az Ambit nem várt méretű sikere okozta. Egyszerűen nem tudott a cég annyi órát gyártani, mint amennyit a sportos emberek világszerte igényeltek. A helyzet mostanra normalizálódott, megszűntek a várólisták, mind a két színből pulzusmérő pánttal és annélkül is azonnal ki tudjuk elégíteni a vásárlók igényeit.

 

 

 

 

Legújabb ingyenes szoftverfrissítések

 

Az Ambit többek között azért is annyira népszerű a piacon, mert tulajdonosai a folyamatos szoftverfrissítések által a legújabb technikai megoldásokat használhatják edzéseiken és kalandjaikon. A Suunto cég két új frissítést fog feltölteni a Movescount-ra, ahonnan minden Ambit tulajdonos ingyen letöltheti majd azokat órájára. A frissítések az aktív Ambit felhasználók visszajelzései és igényei alapján készülnek.

A 2012. novemberi frissítés után még könnyebb lesz az

  • "on-screen navigáció", vagyis a számlap alapján való tájékozódás. Több ezer útvonalból választhatsz a Movescount-on, amit mások töltöttek fel. Ezeket rátöltheted Ambit órádra a frissítés segítségével, és megoszthatod saját útvonalaidat is. Kövesd az utat az új "on-screen navigáció" segítségével, ami már részletes rajzot ad következő célpontod eléréséhez.
  • Az új szoftverfrissítés ezen felül új koordináta hálózatot is fog tartalmazni:  az amerikai UTM/ NAD27 & 83, a brit BNG, a svájci CH1903 és az összeurópai TRS89 hálózatot. Ezáltal az Ambit már a legújabb helyi térképekkel is fog tudni kommunikálni.A 2012. novemberi frissítés az edzést segíti majd nagyban. 

  • All In: a már most is elérhető edzést segítő funkciók, mint a Peak Training Effect, Recovery Time mellé novembertől elérhető lesz a chrono, visszaszámláló, interval időzítő, az óra ANT+ kompatibilis lesz és kezelni fogja a Foot POD-ot.
  • Testre szabott funkciók a saját kalandjaidhoz: novembertől saját funkciókat hozhatsz létre, vagy több száz mások által létrehozott funkcióból választhatsz a Movescount-on és ezeket letöltheted Ambit órádra. Ha valaha látni akartad a sebességed csomóban, vagy az emelkedő dőlésszögét, amin mászol, esetleg a  maraton befutód várható idejét miközben még futsz, akkor ez novembertől már gyerekjáték lesz. Csak a képzeleted szabhat határt Ambit órád tudásának.

A legújabb ingyenes letöltési lehetőség szeptember végétől, majd  utána novemberben lesz elérhető a Movescount-on keresztül.

Pár napja frissítette a Suunto a Moveslink2 szoftvert is, melyen keresztül az Ambit a Movescount-al kommunikál, ezért töltsétek le ezt is, ha a gépetek felkínálja, vagy a Suunto.com oldalról!

 

 

Az irracionalitás szépsége

 

Vége a nyárnak és vele a lustálkodásnak is. Újra lendületbe kéne jönni, de nehezen megy, kéne egy kis motiváció? Nézd meg ezt a videót egy afrikai kanyonfutásról az Ambittal és azonnal talpra fogsz ugrani.

Kattints a képre és máris benne lesz a bugi a lábadban!

 

 

Amerikában is hódít az Ambit

 

A híres amerikai outdoor vásárt a UTAH outside-ot sem hagyta idén nyáron nyugodni az Ambit.

"Suunto has the only watch you'll ever need" - mondják,

"A Suuntonak van az egyetlen olyan órája, amire valaha szükséged lesz"

Ha nincs gondod az angollal, olvasd el a kiállítás cikkét itt!

Kövesd akciónkat, csatlakozz klubunkhoz!