SUUNTO Márkabolt és Hivatalos Magyarországi Szakszerviz

1032 Budapest, Bécsi út 171. tel: 20/ 49-02-771

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10-19 óra, szombat: 10-13 óra

programok

Márciusban érkezik az Ambit

 

Márciusban érkezik a Suunto Ambit

 

Hívhatod órának, de az nagy baklövés lenne.

Magasság, helymeghatározás, sebesség, pulzus, időjárás - ez mind a  csuklódon. A letölthető szoftverrel folyamatosan frissítheted órádat, hogy az mindig újabb kalandokra inspiráljon. Az Suunto Ambit új területeket hódít meg a világ legelső teljes felszereltségű GPS-ével felfedezőknek.  

 

Készen állsz a világ legtávolibb helyeinek felfedezésére? A teljesen új alapokon felépített Ambit tele van funkciókkal, hogy a legkeményebb kihívásban is hű társad legyen. Az Ambit az egyik legszélesebb körben felhasználható termék a piacon, egyedülálló és ellenállhatatlan külsejének köszönhetően egy igen vonzó multi-sport eszköz.

A Suunto Ambit egy sor speciális outdoor és ugyanakkor igen fejlett edzési funkciókkal rendelkezik, hogy felfedezhesd mind a világ, mind a saját személyes határaidat. Ráadásul az Ambitot a Movescount.com-hoz csatlakoztatva  még többet kapsz. Alakítsd ki személyre szabott sport beállításaidat, készíts way-pontokat csakúgy, mint ahogy letöltheted a legfrissebb szoftvert is órádra.

Finnországban tervezve és Finnországban gyártva A Suunto Ambit egyszerre elegáns és nyers. Ugyanúgy hordhatod a munkahelyeden, mint komoly játék közben. Mint az egyik legfejlettebb sport műszer, amit valaha készítettek, már most, megjelenése előtt is a figyelem középpontjába került díjakat és jelöléseket gyűjtve be.

A Suunto Ambit két kivitelben készül: fekete és ezüst. És nincs többet töprengés, hogy a dögös negatív számlap, vagy a jól olvasható pozitív számlap legyen-e, mert az Ambitnál változtatható a számlap színe!

 

Érdeklődj a Sarkcsillag mintaboltban, hogy pontosan mikor érkezik az óra, vagy akár jelezd érdeklődésed, hogy felkerülj várólistánkra és elsők között juthass hozzá a Suunto Ambithoz.

 

  

Felfedezésekhez:

 A beépített, SiRF IV technológiás GPS-el, 3D kompasszal, way pont navigációval, barometrikus magasságméréssel és sok más funkcióval a Suunto Ambit hardcore felfedezésekre lett tervezve.

 

 

 

 

 

Sebesség-forradalom:

A Suunto Ambit egy teljesen új módszert használ a sebesség mérésére. A Suunto FusedSpeedTM egy egyedülálló (szabadalmazott) kombinációja a gyorsulásnak és a GPS mérésnek, ami sokkal megbízhatóbb és pontosabb sebesség meghatározást tesz lehetővé.

 

 

 

Edzéshez:

A Suunto Ambit a fitnesz függőknek is kínál opciókat,  a valós idejű pulzusmérés és pulzus grafikonok mellett, olyan haladó technológiákat, mint a Peak Training Effect és a regenerációs idő.

 

 

 

 

Elég őrült vagy ehhez a felszereléshez? Gyerünk próbáld ki!

Kövesd Chriss Carr-t és Jonathan Wyatt-et a csúcsra

Kövesd akciónkat, csatlakozz klubunkhoz!