SUUNTO Márkabolt és Hivatalos Magyarországi Szakszerviz

1032 Budapest, Bécsi út 171. tel: 20/ 49-02-771

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10-19 óra, szombat: 10-13 óra

programok

Suunto hírek

Karácsonyi Suunto 9 Copper és Gold Leather

Az utolsó pillanatban ugyan, de megérkezett az ide karácsony két Suunto meglepetése a Suunto 9 Baro Copper és Baro Gold Leather modell is. Mindekttő limitált kiadás, így aki tervezi valamelyik beszerzését, az ne halogassa túl sokáig! Most még mind a két modell kapható!
goo.gl/RdQ2bF

Karácsonyi ünnepi nyitva tartás

karácsonyi nyitva tartás

 

Karácsonyi nyitva tartásunk:

 

December 15. szombat: 10-17 óra

December 16. vasárnap: 10-15 óra

December 22. szombat: 10-17 óra

December 23. vasárnap: 10-15 óra

December 24. hétfő: 10-13 óra

 

Black Friday 2018

Őszintén szólva már magunk is zavarban vagyunk azzal kapcsolatban, hogy mikor is van az a bizonyos Black Friday. Számos cégnek ma, de van akinek már múlt hónapban volt. A többségnek talán azért mégis csak a klasszikus péntek marad, ami idén november 23. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy ez a jeles nap az esetek nagy részében igazából Black Weekend.
Így aztán, hogy a történetbe igazi csavart vigyünk, mi idén Black Week-et tartunk. Mától folyamatosan kerülnek fel új akciós termékek a webáruházba, illetve kerülnek leértékelésre már meglévő termékek. Hogy könnyebb legyen a speciális ajánlatokat áttekinteni, így létrehoztunk a webshopban egy november 16-25. között élő Black Friday kategóriát. Természetesen amit a weben megtaláltok, az élőben megtekinthető a boltban is. A kínálat valószínűleg óráról órára változik majd, hiszen folyamatosan bővül november 23-ig és természetesen fogyni is fog a kereslet függvényében.
Kezdésnek ajánljuk Garmin és Suunto fekete árainkat, amíg a készlet tart!
goo.gl/AHwuhG

Elköltözött a Sarkcsillag Sport bolt

Új helyen várja vásárlóit és a Suunto szerviz látogatóit

a Sarkcsillag Sport bolt.

 

 

Nagyobb alapterületen, szélesebb árukínálattal várunk mindenkit a megújult Sarkcsillag Sport boltban a Bécsi út 171-ben. (Kiscelli-Bécsi út sarok).

 

 

Megérkezett a Suunto 9 óra

Végre elérkezett a Suunto 9 "Sarkcsillag-debütálásának" pillanata is!

Sokat nem kellett a fekete verzióra sem várnunk, két nappal a fehér után, az is megérkezett, így a mai naptól a Suunto 9 mindkét, jelenleg létező színvariánsa elérhető nálunk a Sarkcsillag Sport boltban, pulzusmérő pánttal ellátott HR csomagban és pánt nélkül egyaránt: https://goo.gl/uUa6dq

 

Kövesd akciónkat, csatlakozz klubunkhoz!