SUUNTO Márkabolt és Hivatalos Magyarországi Szakszerviz

1032 Budapest, Bécsi út 171. tel: 20/ 49-02-771

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10-19 óra, szombat: 10-13 óra

programok

Suunto hírek

Karácsonyi ünnepi nyitva tartás

karácsonyi nyitva tartás

 

Karácsonyi nyitva tartásunk:

 

December 15. szombat: 10-17 óra

December 16. vasárnap: 10-15 óra

December 22. szombat: 10-17 óra

December 23. vasárnap: 10-15 óra

December 24. hétfő: 10-13 óra

 

Black Friday 2018

Őszintén szólva már magunk is zavarban vagyunk azzal kapcsolatban, hogy mikor is van az a bizonyos Black Friday. Számos cégnek ma, de van akinek már múlt hónapban volt. A többségnek talán azért mégis csak a klasszikus péntek marad, ami idén november 23. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy ez a jeles nap az esetek nagy részében igazából Black Weekend.
Így aztán, hogy a történetbe igazi csavart vigyünk, mi idén Black Week-et tartunk. Mától folyamatosan kerülnek fel új akciós termékek a webáruházba, illetve kerülnek leértékelésre már meglévő termékek. Hogy könnyebb legyen a speciális ajánlatokat áttekinteni, így létrehoztunk a webshopban egy november 16-25. között élő Black Friday kategóriát. Természetesen amit a weben megtaláltok, az élőben megtekinthető a boltban is. A kínálat valószínűleg óráról órára változik majd, hiszen folyamatosan bővül november 23-ig és természetesen fogyni is fog a kereslet függvényében.
Kezdésnek ajánljuk Garmin és Suunto fekete árainkat, amíg a készlet tart!
goo.gl/AHwuhG

Elköltözött a Sarkcsillag Sport bolt

Új helyen várja vásárlóit és a Suunto szerviz látogatóit

a Sarkcsillag Sport bolt.

 

 

Nagyobb alapterületen, szélesebb árukínálattal várunk mindenkit a megújult Sarkcsillag Sport boltban a Bécsi út 171-ben. (Kiscelli-Bécsi út sarok).

 

 

Megérkezett a Suunto 9 óra

Végre elérkezett a Suunto 9 "Sarkcsillag-debütálásának" pillanata is!

Sokat nem kellett a fekete verzióra sem várnunk, két nappal a fehér után, az is megérkezett, így a mai naptól a Suunto 9 mindkét, jelenleg létező színvariánsa elérhető nálunk a Sarkcsillag Sport boltban, pulzusmérő pánttal ellátott HR csomagban és pánt nélkül egyaránt: https://goo.gl/uUa6dq

 

Suunto Spartan software update 2.0

Elérhető a legújabb Suunto Spartan szoftver 2.0,

minél előbb frissítsétek óráitokat!


Az újdonságok még több infót és még több élményt nyújtanak sport és kaland közben. Ne hagyjátok ki, már csak azért sem, mert a frissítések az órák megfelelő működéséhez is elengedhetetlenek!

 

Kövesd akciónkat, csatlakozz klubunkhoz!