SUUNTO Márkabolt és Hivatalos Magyarországi Szakszerviz

1032 Budapest, Bécsi út 171. tel: 20/ 49-02-771

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10-19 óra, szombat: 10-13 óra

programok

Suunto hírek

Karácsonyi Suunto 9 Copper és Gold Leather

Az utolsó pillanatban ugyan, de megérkezett az ide karácsony két Suunto meglepetése a Suunto 9 Baro Copper és Baro Gold Leather modell is. Mindekttő limitált kiadás, így aki tervezi valamelyik beszerzését, az ne halogassa túl sokáig! Most még mind a két modell kapható!
goo.gl/RdQ2bF

Elköltözött a Sarkcsillag Sport bolt

Új helyen várja vásárlóit és a Suunto szerviz látogatóit

a Sarkcsillag Sport bolt.

 

 

Nagyobb alapterületen, szélesebb árukínálattal várunk mindenkit a megújult Sarkcsillag Sport boltban a Bécsi út 171-ben. (Kiscelli-Bécsi út sarok).

 

 

Megérkezett a Suunto 9 óra

Végre elérkezett a Suunto 9 "Sarkcsillag-debütálásának" pillanata is!

Sokat nem kellett a fekete verzióra sem várnunk, két nappal a fehér után, az is megérkezett, így a mai naptól a Suunto 9 mindkét, jelenleg létező színvariánsa elérhető nálunk a Sarkcsillag Sport boltban, pulzusmérő pánttal ellátott HR csomagban és pánt nélkül egyaránt: https://goo.gl/uUa6dq

 

Suunto Spartan software update 2.0

Elérhető a legújabb Suunto Spartan szoftver 2.0,

minél előbb frissítsétek óráitokat!


Az újdonságok még több infót és még több élményt nyújtanak sport és kaland közben. Ne hagyjátok ki, már csak azért sem, mert a frissítések az órák megfelelő működéséhez is elengedhetetlenek!

 

Már kapahtó a Spartan Trainer Wrist HR fém keretes kollekció

Megérkezett a Sarkcsillag Sport boltba a Suunto Spartan Trainer Wrist HR modellcsalád két exkluzív kialakítású fém keretes tagja is, a Trainer Wrist HR Gold és Steel! Elérhetőek és megvásárolhatóak a boltban és a webshopban egyaránt: https://goo.gl/1S76ZC

Kövesd akciónkat, csatlakozz klubunkhoz!