SUUNTO Márkabolt és Hivatalos Magyarországi Szakszerviz

1034 Budapest, Bécsi út 112/B. tel: 20/ 49-02-771

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10-19 óra, szombat: 10-13 óra

programok

Suunto hírek

Suunto Spartan software update 2.0

Elérhető a legújabb Suunto Spartan szoftver 2.0,

minél előbb frissítsétek óráitokat!


Az újdonságok még több infót és még több élményt nyújtanak sport és kaland közben. Ne hagyjátok ki, már csak azért sem, mert a frissítések az órák megfelelő működéséhez is elengedhetetlenek!

 

Salomon terepfutó és aszfalt cipő tesztnap a Hármashatár-hegyen

Nem áprilisi tréfa, hogy bárki tesztelheti a Salomon S-LAB Ultra-t, de nem csak azt!

2018. április 7. szombat 10-15 óra


Tavaszi Salomon cipőtesztünkön nemcsak terepfutó, hanem a Sonic család legújabb aszfaltos tagjait is tesztelhetitek. De az igazi meglepetés, és soha vissza nem térő lehetőség, az új ultra terepfutó cipő, az S-LAB Ultra, melyet szintén ki lehet próbálni! A rövid határidős meghirdetés oka is ez, hiszen épp csak meg tudtuk csípni erre a napra az S-LAB Ultra-t Ausztriából, mert egész Európa ezért a cipőért áll sorba.

És hogy mit tudtok tesztelni?
Terep:
- Sense Ride
- Sense Pro Max
- S-Lab Ultra

Aszfalt:
- Sonic RA
- Sonic RA Max

A tesztelőket Powerbar izotóniás itallal tuningoljuk a 20 fok körüli melegben, valamint egy, a Sarkcsillag Sport boltban beváltható kedvezményes Salomon vásárlási utalványt adunk.

A tavalyihoz hasonlóan idén is lesz közös futás, amihez csatlakozhattok, de természetesen egyedül is lehet bóklászni az erdei ösvényeken és az aszfalt úton.


https://www.facebook.com/events/220378361849321/

Ünnepi nyitva tartás

Sarkcsillag Sport bolt - Suunto magyar szerviz

 

Ünnepi nyitva tartás:

Március 10. szombat: 10-16 óra

Március 12-14. 10-19 óra

Március 15. csütörtök: zárva

Március 16. péntek: 10-18 óra

Március 17-18. zárva

 

Már kapahtó a Spartan Trainer Wrist HR fém keretes kollekció

Megérkezett a Sarkcsillag Sport boltba a Suunto Spartan Trainer Wrist HR modellcsalád két exkluzív kialakítású fém keretes tagja is, a Trainer Wrist HR Gold és Steel! Elérhetőek és megvásárolhatóak a boltban és a webshopban egyaránt: https://goo.gl/1S76ZC

Salomon terepfutó cipő tesztnap a Hármashatár-hegyen

Szeptember 30-án, szombaton a Sarkcsillag Sport Salomon terepfutó cipő tesztnapot rendez a Hármashatár-hegyen a Hangár, Erdei iskola és túristaház feletti parkolóban.

A tesztnapon az alábbi terepfutó cipőket tudjátok majd kipróbálni:

  •  Sense Ride (férfi és női modell egyaránt)
  •  Sense Pro Max (férfi és női modell egyaránt)
  •  Wings Flyte GTX (férfi és női modell egyaránt)
  •  Xa Pro 3D GTX (férfi és női modell egyaránt)
  •  XA Lite (férfi és női modell egyaránt)

Minden résztvevőnek Salomon és Powerbar meglepetés apróságokat, többféle ízben ingyenes Powerbar izotóniás italt valamint egy, a boltban beváltható kedvezményes Salomon vásárlási utalványt adunk.

Vegyél részt tesztnapunkon és nyerj egy Salomon terepfutó cipőt! A résztvevők között a nap végén kisorsolunk fődíjként egy Salomon Sense Ride vagy Sense Pro Max terepfutó cipőt, gyere el és nyerd meg új cipőd!

“Fuss Olival egy kört a Hármashatár-hegyen a Sarkcsillag által szervezett Salomon tesztnapon!” – mi lehetne a cipők kipróbálásának annál jobb módja, mint futni Lőrincz Olivérrel egy laza és nyugodt tesztkört? A közös futás tíz óra után kezdődik, három turnusban, az indulási időpontok: 10.15, 11.00, 11.45.; bármelyik turnuson bárki részt vehet természetesen, csak arra kérünk, ne pont az indulási időre érkezz, hiszen még ki kell választanod előtte a kipróbálandó cipődet is :)

A tesztnap során a Salomon cipői mellett lehetőségetek lesz még a Compressport kompressziós szárainak a kipróbálására is.

Minden további részletet és aktualitást megtaláltok a tesztnap facebook eseményében.

Kövesd akciónkat, csatlakozz klubunkhoz!