SUUNTO Márkabolt és Hivatalos Magyarországi Szakszerviz

1034 Budapest, Bécsi út 112/B. tel: 20/ 49-02-771

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10-19 óra, szombat: 10-13 óra

programok

Suunto hírek

"Kötelező felszerelés terepfutóknak" workshop

Kezdők, haladók és profik részére, akik úgy érzik van még mit csiszolniuk versenyfelszerelésükön

 

Vagy szívesen segítenek másoknak tapasztalataik megosztásával. A workshop házigazdái Szimandl Anita és Sperka Tamás Spero, akiket ultrás körökben nem kell bemutatni és így mind a két nem spéci igényeit és tapasztalatait megtudhatjátok!

 

2016. május 4. szerda 19.00-20.30

Sarkcsillag Sport bolt 1034 BP. Bécsi út 112/B.

 

       

Más kárán tanul az okos! Vagy ha mégsem, akkor legalább szívás közben bevillanhat Spero és Anita javaslata, amiről akkor már tudni fogod, hogy miért mondták a most szerdai „Kötelező felszerelés terepfutóknak” workshopunkon. Két olyan ember beszél élményeiről és felszereléséről, aki csinálja is, nemcsak beszél vagy blogol róla! Ha tudni szeretnéd, hogy mi az, amiből valóban érdemes megvenned a drágát és hol tudsz spórolni, szeretnél csomagolási/pakolási technikákat, praktikákat hallani különböző időjárási viszonyokra, akkor ott a helyed a Sarkcsillag Sport boltban 19 órakor! Hallgasd meg Spero és Szimandl Anita élménybeszámolóit az UTMB-ről, Lavaredo-ról, Lemkowyná-ról és számos hazai versenyről. Az este után át tudod gondolni felszerelésed és reményeink szerint jobban fogsz teljesíteni és bölcs beruházásokat tudsz tenni következő versenyeidre.

Megújult a Suunto Bike Sensor

Egy régi klasszikus kelt új életre 2in1 kivitelben

Korábban külön POD volt a sebesség, távolság és a pedálfordulatszám mérésére. Az új kerékpáros kiegészítő most mindezt egyben tudja, ráadásul Bluetooth Smart és ANT+ jelátviteli technológiával is kompatibilis.

Suunto Bike Sensor kerékpáros jeladó méri sebességed, megtett távolságod, pedálfordulatszámod utad során. Ideális termi tekerésekhez vagy mountain bike-ozáshoz, ahol a GPS jelmérés nem mindig megoldható. Könnyen felszerelhető. Bluetooth Smart és ANT+ rendszerű órákkal illetve telefonokkal is kompatibilis.

  • Méri a pedálfordulatot
  • Méri a sebességet, távolságot görgőn is és terem edzésen
  • Alternatív sebesség és távolságmérési lehetőség ott, ahol akadozik a GPS vétel
  • Mindössze 36 g!

bluetooth-smart         Suunto Bike Sensor kerékpáros jeladó     ant+

Suunto Vertikális Világ Hét

Törj a magasba a Suunto Vertikális Világ Héten

Melyik ország gyűjti a legtöbb szintet a héten? Ugorj bele a futócipődbe, pattanj bringára, vagy állítsd gyalogló módba túrasí kötésed és irány felfelé! Rögzítsd kalandod Suunto óráddal és a Vertikális Világ Hét végére megkapjuk az eredményt a Movescount-on. Minden lépés számít, sok sikert!A Suunto Vertikális Világ Hét 2016. február 15-21. között zajlik globálisan, a világ bármely országa részt vehet. Minden emberi erővel elért eredméy számít.

Bárhova felmászhatsz, amit csak választhatsz és bármilyen sporttal részt vehetsz, amivel csak szeretnél. A részvételhez nem kell mást tenned, mint beállítanod az ország információt Movescount profilodban. Ezután már megtett, mért és feltöltött szinted automatikusan hozzá lesz adva országod eredményéhez. Érdemes felkötni a gatyát, mert van olyan német sportoló pl. aki 7.000 m szintemelkedést vállalt bringán egy hét alatt.

Az országot így állíthatod be, ha eddig nem tetted volna meg: lépj be Movescount profilodba, utána SETTINGS -> PROFILE -> COUNTRY. A beállítást Suunto Movescount App-en is megteheted (SETTINGS -> PROFILE -> COUNTRY).


A jövő hét végére meglátjuk a világ melyik nemzete mássza meg a legtöbb szintet. Jó szórakozást!


Csatlakozz a Vertikális Világ Hét eseményéhez a Facebook-on és a Movescount-on!

Hogyan kezeld Suunto óraszíjadat?

Hogyan használd Suunto óraszíjadat, hogy a lehető legtovább kitartson?

 

Rövid videónkban megmutatjuk miért olyanok az óraszíjak amilyenek és hogy hogyan tudod őket úgy fel-, és levenni, hogy a lehető leghosszabb életűek legyenek.

Bemutatjuk a Suunto Ambit3 Vertical GPS órát

A Suunto bemutatjat az Ambit3 Vertical multisport GPS órát

Két héttel a beharangozott megjelenés előtt már kapható nálunk mind a 4 Vertical óra!


A Suunto 2016. február közepén az Ambit3 család egy új tagját mutatja be, a Suunto Ambit3 Vertical multisport GPS  órát. Ez az új modell olyan sportoknál nyújt segítséget ahol a szintkülönbség nyomon követése fontos szempont az edzésben, ill. edzéstervezésben. Kitűnő választás lehet tehát terepfutóknak, kerékpárosoknak, síelőknek, sífutóknak és minden szint-mániásnak.

Az Ambtit3 Vertical óraháza nagyon könnyű, beépített barometrikus méréssel, útvonal magassági profil kijelzéssel, rezgésfunkcióval,100 órás elmélettartalommal és számos multisport funkcióval kényeztet futás, kerékpározás, úszás közben. Mint minden Ambit3 GPS óra, méri a sebességet megtett távolságot és Suunto Smart Sensor pulzus öv használatával kiszámolja regenerációs idődet is.


Tervezd meg könnyedén az edzésedet, és a szintkülönbségeket

Követni tudod a szintkülönbség profilt valós időben és a fennmaradó szintkülönbséget is. Elemezni tudod a naponta, hetente, havonta megtett szintkülönbségedet, ill. látod az egész év átlagát.

Tervezd meg edzésedet Suunto Movescount App ok segítségével, és használd ki a rezgésfigyelmeztetést a végrehajtásnál. Az útvonaltervezésnél a Suunto Movescount topográfiai térképekkel és magassági információkkal segít. Az App-okkal személyre szabhatod az órád és megoszthatod edzéseidet, útvonalaidat, telefonos üzeneteidről, hívásaidról figyelmeztet.

Az Ambir3 Vertical valós adatokat mutat az edzéshatékonyságról és arról, hogy milyen nehéz a terep amin futsz. Amennyiben a teljesítményedre vagy kíváncsi, a Stryd Powermeter-el ez is lehetséges, minden Suunto Ambit3 órával kompatibilis.


Teljesítményre tervezve

Csakúgy mint a Suunto Traverse óráknál, az Ambit3 Verticalnál is az óraházba került a GPS antenna, így az óra karcsúbb és kényelmesebb keskeny csuklón is. Hihetetlen könnyű a composite ház, a rozsdamentes acél gyűrű pedig jól védi az üveget. Finn tervezés és gyártás, 100m vízállóság.

A Suunto Ambit3 Vertical ajánlott fogyasztói ára 128.300 Ft, a HR változat 143.600 Ft

Kövesd akciónkat, csatlakozz klubunkhoz!