SUUNTO Márkabolt és Hivatalos Magyarországi Szakszerviz

1034 Budapest, Bécsi út 112/B. tel: 20/ 49-02-771

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10-19 óra, szombat: 10-13 óra

programok

Suunto hírek

Suunto Vertikális Világ Hét

Törj a magasba a Suunto Vertikális Világ Héten

Melyik ország gyűjti a legtöbb szintet a héten? Ugorj bele a futócipődbe, pattanj bringára, vagy állítsd gyalogló módba túrasí kötésed és irány felfelé! Rögzítsd kalandod Suunto óráddal és a Vertikális Világ Hét végére megkapjuk az eredményt a Movescount-on. Minden lépés számít, sok sikert!A Suunto Vertikális Világ Hét 2016. február 15-21. között zajlik globálisan, a világ bármely országa részt vehet. Minden emberi erővel elért eredméy számít.

Bárhova felmászhatsz, amit csak választhatsz és bármilyen sporttal részt vehetsz, amivel csak szeretnél. A részvételhez nem kell mást tenned, mint beállítanod az ország információt Movescount profilodban. Ezután már megtett, mért és feltöltött szinted automatikusan hozzá lesz adva országod eredményéhez. Érdemes felkötni a gatyát, mert van olyan német sportoló pl. aki 7.000 m szintemelkedést vállalt bringán egy hét alatt.

Az országot így állíthatod be, ha eddig nem tetted volna meg: lépj be Movescount profilodba, utána SETTINGS -> PROFILE -> COUNTRY. A beállítást Suunto Movescount App-en is megteheted (SETTINGS -> PROFILE -> COUNTRY).


A jövő hét végére meglátjuk a világ melyik nemzete mássza meg a legtöbb szintet. Jó szórakozást!


Csatlakozz a Vertikális Világ Hét eseményéhez a Facebook-on és a Movescount-on!

Hogyan kezeld Suunto óraszíjadat?

Hogyan használd Suunto óraszíjadat, hogy a lehető legtovább kitartson?

 

Rövid videónkban megmutatjuk miért olyanok az óraszíjak amilyenek és hogy hogyan tudod őket úgy fel-, és levenni, hogy a lehető leghosszabb életűek legyenek.

Bemutatjuk a Suunto Ambit3 Vertical GPS órát

A Suunto bemutatjat az Ambit3 Vertical multisport GPS órát

Két héttel a beharangozott megjelenés előtt már kapható nálunk mind a 4 Vertical óra!


A Suunto 2016. február közepén az Ambit3 család egy új tagját mutatja be, a Suunto Ambit3 Vertical multisport GPS  órát. Ez az új modell olyan sportoknál nyújt segítséget ahol a szintkülönbség nyomon követése fontos szempont az edzésben, ill. edzéstervezésben. Kitűnő választás lehet tehát terepfutóknak, kerékpárosoknak, síelőknek, sífutóknak és minden szint-mániásnak.

Az Ambtit3 Vertical óraháza nagyon könnyű, beépített barometrikus méréssel, útvonal magassági profil kijelzéssel, rezgésfunkcióval,100 órás elmélettartalommal és számos multisport funkcióval kényeztet futás, kerékpározás, úszás közben. Mint minden Ambit3 GPS óra, méri a sebességet megtett távolságot és Suunto Smart Sensor pulzus öv használatával kiszámolja regenerációs idődet is.


Tervezd meg könnyedén az edzésedet, és a szintkülönbségeket

Követni tudod a szintkülönbség profilt valós időben és a fennmaradó szintkülönbséget is. Elemezni tudod a naponta, hetente, havonta megtett szintkülönbségedet, ill. látod az egész év átlagát.

Tervezd meg edzésedet Suunto Movescount App ok segítségével, és használd ki a rezgésfigyelmeztetést a végrehajtásnál. Az útvonaltervezésnél a Suunto Movescount topográfiai térképekkel és magassági információkkal segít. Az App-okkal személyre szabhatod az órád és megoszthatod edzéseidet, útvonalaidat, telefonos üzeneteidről, hívásaidról figyelmeztet.

Az Ambir3 Vertical valós adatokat mutat az edzéshatékonyságról és arról, hogy milyen nehéz a terep amin futsz. Amennyiben a teljesítményedre vagy kíváncsi, a Stryd Powermeter-el ez is lehetséges, minden Suunto Ambit3 órával kompatibilis.


Teljesítményre tervezve

Csakúgy mint a Suunto Traverse óráknál, az Ambit3 Verticalnál is az óraházba került a GPS antenna, így az óra karcsúbb és kényelmesebb keskeny csuklón is. Hihetetlen könnyű a composite ház, a rozsdamentes acél gyűrű pedig jól védi az üveget. Finn tervezés és gyártás, 100m vízállóság.

A Suunto Ambit3 Vertical ajánlott fogyasztói ára 128.300 Ft, a HR változat 143.600 Ft

Ambit3 legújabb 2.0.45 szoftver!

Friss, ropogós a Suunto Ambit3 modellekhez a legújabb szoftver, a 2.0.45. verzió.

ambit3 sgp óra

Felhívjuk minden Suunto Ambit, illetve most már Traverse felhasználó figyelmét is arra, hogy célszerű a szoftverfrissítéseket minden esetben letölteni. A művelet igen egyszerű, mert akinek van Moveslink program a számítógépén, annak minden csatlakozás alkalmával a rendszer felkínálja a frissítést, amikor az megjelenik. Csak el kell fogadni egy gombnyomással és után gyorsan megtörténik a frissítés. Gyakran fordul elő szervizelés közben, hogy egy egyszerű szoftverfrissítéssel megszűnik az a probléma, amivel a felhasználó hozzánk hozta az óráját!

  • Képernyő hibernáció javítva
  • Cycling power keresés javítva Triathlon és multisport módban
  • Hangjelzést kapott a sport váltás multisport módban
  • Running performance (futás teljesítmény) grafikon javítva
  • Alvás közbeni regenerációs idő tesztjének lefagyása javítva
  • 250 POI támogatás javítva
  • Energy consumption (energiafelhasználás) grafikon javítva
  • Emelkedés/süllyedés kalkuláció fejlesztve

 

Csatlakoztasd órád minél előbb a Moveslink2 programhoz!

 

 

 

 

Suunto Traverse Slate csak nálunk!

Karácsonyi újdonság a Suunto Traverse Slate GPS outdoor óra

A Suunto Traverse Slate kizárólag a német piacon kapható, de mi elhoztuk Nektek is. Ha különlegességet szeretnél ajándékozni karácsonyra, ez egy tökéletes megoldás.

A Suunto Traverse Slate modellt a Core Essential család kifinomult eleganciája ihlette. Ahogy a többi Traverse modellre, a Traverse Slate-re is összeállítottunk egy HR csomagot is, tehát kedvezményesen vásárolhatod meg Suunto Smart Sensor pulzusmérő pánttal.