SUUNTO Márkabolt és Hivatalos Magyarországi Szakszerviz

1034 Budapest, Bécsi út 112/B. tel: 20/ 49-02-771

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10-19 óra, szombat: 10-13 óra

programok

Suunto hírek

Suunto Spartan Ultra GPS multisport órák

A Suunto bemutatta legújabb GPS multisport óra családjának első tagjait a Spartan Ultra órákat

http://sarkcsillagsport.hu/wp-content/uploads/2016/06/suunto-spartan_ultra.gps-multisport.png

Régóta megy a találgatás szóban és az internetes felületeken is, hogy lesz-e és mikor Ambit4. Ambit4 ugyan nem lesz, de jön helyette a Suunto GPS multisport órák egy teljesen új generációja a Suunto Spartan család, melynek első tagja az Ultra most került bemutatásra, piacra dobása pedig 2016. augusztusa.

 

Ízelítőül:

 • Finnországi kézimunka a gyártás.
 • 100 méter vízállóság és 100% kalandállóság!
 • Extra tartós színes érintő kijelző, mely nyári napsütésben is széles szögben jól látható.
 • Üvegszál erősítésű poliamid óraház
 • Zafírkristály óraüveg és Grade 5 titán vagy rozsdamentes acél óraüveg keret.
 • És a szokásos vezetett navigáció, barometrikus magasságmérés FusedAlti™ technológiával, digitális kompasz és igen versenyképes akku idő.
 • Beépített GPS, FusedSpeedTM technológia, pulzusmérés és beépített gyorsulásmérő biztosítja, hogy edzésed/kalandod akkurátusan mérve és rögzítve legyen. Több tucat előre programozott sportmód pl. triatlon, úszás, futás, kerékpározás, adventure racing, téli sportok, beleértve speciális edzés módokat a különböző edzéstípusokhoz, versenyekhez és aktvitásokhoz.
 • Ha futó vagy, akkor pl. választhatsz alap futó edzés módot, ami a futáshoz szükséges alap információkat szolgáltatja számodra, de használhatod az interval vagy terepfutás módot, vagy számos mást is. A Spartan Ultra vizuális áttekintést ad számodra az edzés megterheléséről, regenerációs szükségletedről és fejlődésedről, ami alapján tervezheted edzéseidet. Az óra segítségével nyomon követheted azt is, hogy hogyan érezted magad az egyes edzések után.
 • Mindezeken felül a Suunto Spartan Ultra 24 órában követi aktivitásod napi és heti bontásban megmutatva azt, kalória és aktivitási időkkel együtt. Az óra megmutatja a legjobb eredményeidet, Movescount App-ek segítségével pedig számos okostelefon funkciót jeleníthetsz meg az órán.
 • A Suunto Spartan Ultra az alábbi modellekben lesz elérhető: Suunto Spartan Ultra All Black Titanium, Suunto Spartan Ultra Stealth Titanium, Suunto Spartan Ultra White and Suunto Spartan Ultra Black
 • Az óra tudása ingyenes szoftverfrissítésekkel folyamatos bővítésre kerül még a jövőben.
 • A Suunto Spartan Ultra várható piacra kerülése 2016. augusztusa.

Suunto Traverse Alpha modellek már kaphatók!

Már kapható a Sarkcsillag Sport boltban és webáruházban a két új Suunto Traverse Alpha modell!

Elsősorban a horgászok és vadászok szívét fogja megdobogtatni ez a két új Suunto GPS óra, hiszen a már eddig is megszokott sport funkciók, topográfiai térképen való navigálás és pulzusmérés mellett olyan új funkciók kerültek a Suunto Traverse Alpha modellekben, mint az automatikus lövés detektor, vörös háttérvilágítás, holdfázisok és viharriasztás a világ bármely pontján. 

Tudj meg többet az órák tudásáról itt!

Szuper Suunto Core akció

Szuper tavaszi Suunto Core akció 2 modellre, amíg a készlet tart!

Az örökzöld outdoor óra két legkedveltebb változata kiemelt akcióban kapható, amíg a készlet tart!

 

Suunto Core All Black 102.000 Ft helyett 76.990 Ft,

Suunto Core Regular Black 92.700 Ft helyett 69.990 Ft

 

 

Webshopon keresztül történő vásárlás esetén a szállítás díjmentes.

A Core modellek első elemcseréje vízállósági teszttel továbbra is ingyenes vásárlóink részére.

 

A Suunto Core család 2007-es piacra kerülése óta töretlen siker még a GPS órák idejében is. Nem is csoda, hiszen robusztus, mégis elegáns, kalandra termett óra, mely az irodában és jégfalon mászva is jól mutat csuklódon. Ráadásul barometrikus alapú magasságmérésének pontossága a legmodernebb GPS órákat is zavarba hozza.

 

Nézd meg teljes Suunto Core kínálatunkat, valamint a kiegészítőiket webshopunkban!

"Kötelező felszerelés terepfutóknak" workshop

Kezdők, haladók és profik részére, akik úgy érzik van még mit csiszolniuk versenyfelszerelésükön

 

Vagy szívesen segítenek másoknak tapasztalataik megosztásával. A workshop házigazdái Szimandl Anita és Sperka Tamás Spero, akiket ultrás körökben nem kell bemutatni és így mind a két nem spéci igényeit és tapasztalatait megtudhatjátok!

 

2016. május 4. szerda 19.00-20.30

Sarkcsillag Sport bolt 1034 BP. Bécsi út 112/B.

 

       

Más kárán tanul az okos! Vagy ha mégsem, akkor legalább szívás közben bevillanhat Spero és Anita javaslata, amiről akkor már tudni fogod, hogy miért mondták a most szerdai „Kötelező felszerelés terepfutóknak” workshopunkon. Két olyan ember beszél élményeiről és felszereléséről, aki csinálja is, nemcsak beszél vagy blogol róla! Ha tudni szeretnéd, hogy mi az, amiből valóban érdemes megvenned a drágát és hol tudsz spórolni, szeretnél csomagolási/pakolási technikákat, praktikákat hallani különböző időjárási viszonyokra, akkor ott a helyed a Sarkcsillag Sport boltban 19 órakor! Hallgasd meg Spero és Szimandl Anita élménybeszámolóit az UTMB-ről, Lavaredo-ról, Lemkowyná-ról és számos hazai versenyről. Az este után át tudod gondolni felszerelésed és reményeink szerint jobban fogsz teljesíteni és bölcs beruházásokat tudsz tenni következő versenyeidre.

Megújult a Suunto Bike Sensor

Egy régi klasszikus kelt új életre 2in1 kivitelben

Korábban külön POD volt a sebesség, távolság és a pedálfordulatszám mérésére. Az új kerékpáros kiegészítő most mindezt egyben tudja, ráadásul Bluetooth Smart és ANT+ jelátviteli technológiával is kompatibilis.

Suunto Bike Sensor kerékpáros jeladó méri sebességed, megtett távolságod, pedálfordulatszámod utad során. Ideális termi tekerésekhez vagy mountain bike-ozáshoz, ahol a GPS jelmérés nem mindig megoldható. Könnyen felszerelhető. Bluetooth Smart és ANT+ rendszerű órákkal illetve telefonokkal is kompatibilis.

 • Méri a pedálfordulatot
 • Méri a sebességet, távolságot görgőn is és terem edzésen
 • Alternatív sebesség és távolságmérési lehetőség ott, ahol akadozik a GPS vétel
 • Mindössze 36 g!

bluetooth-smart         Suunto Bike Sensor kerékpáros jeladó     ant+