SUUNTO Márkabolt és Hivatalos Magyarországi Szakszerviz

1034 Budapest, Bécsi út 112/B. tel: 20/ 49-02-771

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10-19 óra, szombat: 10-13 óra

programok

Suunto hírek

A Suunto Spartan Ultra élőben

Suunto Spartan Ultra az új mágneses töltővelLehetőségünk nyílt néhány percre kézbe venni, próbálgatni az új Suunto Spartan Ultra órát. Viseletre kényelmes, szabad mozgást enged a csuklónak. A kijelző az ígéretnek megfelelően jól olvasható napfényben is. A gombok egyértelműen, biztosan működnek, az érintőképernyő működése, működtetése is az elvártnak megfelelő. Már most megjósolható, hogy az acél órakeret nem lesz zavaró kesztyűvel történő használatkor sem. A töltő és adatkábel változik az Ambit családhoz képest: elhagyták a csipeszt és a Spartan óráknál mágnessel kerül rögzítésre a töltő az órához. Hosszú évek utána a Suunto visszatért a légnyomásszenzor nyílásának az óra oldalán való elhelyezéséhez. Mivel még csak teszt órát kaptunk, így nem a végleges szoftver volt rajta, de amit próbálni tudtunk az gyorsan, biztosan működött. A grafika és a funkciók megjelenítése látványosra sikerült, könnyen értelmezhető. A néhány hete megújult Movescount ikonjai köszönnek vissza az órán is. Az edzésösztönzés megjelenítése hatásosra sikerült. A funkciókra egyelőre nem térnénk ki a nem teljes szoftver miatt. Meg kell majd szokni a Suunto eddigi óráitól eltérő menürendszert és a 3 gombos kivitelt, de azt gondoljuk ezzel nem lesz gondja senkinek.

 

Suunto Spartan Ultra és az új mágneses töltő  Suunto Spartan Ultra légnyomásmérő szenzor nyílása oldalt  Suunto Spartan Ultra óra nézetben  Suunto Spartan Ultra menüje  Suunto Spartan Ultra magasságmérő funkció  Suunto Spartan Ultra menül  Suunto Spartan Ultra úszás funkcióban

Megújul a Movescount

A Movescount sport közösségi oldal átalakításának első fázisa már aktívan működik

 • Nagy átalakulás előtt áll a Suunto sport közösségi oldala, melynek első lépéseként a szakemberek teljesen új arcot adtak a felületetnek, látványosabb, színesebb lett a megjelenés és egyszerűbb a kezelés.
 • Kifejlesztésre került egy "hőtérkép", mely megmutatja hol a legforróbb a sport aktivitás, így sokkal könnyebb lesz új barátokat, új edző helyeket, sporteseményeket találni. Könnyen csatlakozhatsz másokhoz, vagy éppen elkerülheted a zsúfolt helyeket. Ha naralás vagy utazás közben sem akarsz lemondani az edzésről, a helyi hőtérkép azonnal megmutatja hol vannak a helybéliek kedvenc terepei. A hőtérkép használatához még csak regisztrálnod sem kell a Movescount-ra, elég ha megadod a megtekinteni kívánt helyszínt, kiválasztanod a sportot, amihez helyszínt keresel és a térkép már mutatja is, hol a legforróbb a hangulat, hol űzik legtöbben az adott sportot.

Akik eddig még nem használták, egy modern kinézetű weboldalt ismerhetnek meg, a régi felhasználóknak biztos kell némi idő, amíg megszokják. Ha egy kis időt rászán a felhasználó minden régi funkciót megtalál, csak valószínűleg máshol kell keresnie mint eddig (Például az edzéstervezés, útvonal feltöltés, applikációk). Néhány példa:

 • A kezdőlapon rögtön választhatunk "Training", "Outdoor" vagy "Dive" menük között, ezek alatt a kiválasztott témakörben kapunk információkat, további lehetőségeket.

movescount

 • Az edzésnaplónál minden alapvető tudása megmaradt az oldalnak, első ránézésre inkább a külső változott. Néhány új összesítési felület is helyet kapott, illetve a grafikonok kinézete "tartalmasabb" lett.

 

Természetesen több újdonságot is rejt az oldal, amiket használat közben lehet legjobban feltérképezni. Próbáld ki itt!

 

 

Suunto Spartan Ultra GPS multisport órák

A Suunto bemutatta legújabb GPS multisport óra családjának első tagjait a Spartan Ultra órákat

http://sarkcsillagsport.hu/wp-content/uploads/2016/06/suunto-spartan_ultra.gps-multisport.png

Régóta megy a találgatás szóban és az internetes felületeken is, hogy lesz-e és mikor Ambit4. Ambit4 ugyan nem lesz, de jön helyette a Suunto GPS multisport órák egy teljesen új generációja a Suunto Spartan család, melynek első tagja az Ultra most került bemutatásra, piacra dobása pedig 2016. augusztusa.

 

Ízelítőül:

 • Finnországi kézimunka a gyártás.
 • 100 méter vízállóság és 100% kalandállóság!
 • Extra tartós színes érintő kijelző, mely nyári napsütésben is széles szögben jól látható.
 • Üvegszál erősítésű poliamid óraház
 • Zafírkristály óraüveg és Grade 5 titán vagy rozsdamentes acél óraüveg keret.
 • És a szokásos vezetett navigáció, barometrikus magasságmérés FusedAlti™ technológiával, digitális kompasz és igen versenyképes akku idő.
 • Beépített GPS, FusedSpeedTM technológia, pulzusmérés és beépített gyorsulásmérő biztosítja, hogy edzésed/kalandod akkurátusan mérve és rögzítve legyen. Több tucat előre programozott sportmód pl. triatlon, úszás, futás, kerékpározás, adventure racing, téli sportok, beleértve speciális edzés módokat a különböző edzéstípusokhoz, versenyekhez és aktvitásokhoz.
 • Ha futó vagy, akkor pl. választhatsz alap futó edzés módot, ami a futáshoz szükséges alap információkat szolgáltatja számodra, de használhatod az interval vagy terepfutás módot, vagy számos mást is. A Spartan Ultra vizuális áttekintést ad számodra az edzés megterheléséről, regenerációs szükségletedről és fejlődésedről, ami alapján tervezheted edzéseidet. Az óra segítségével nyomon követheted azt is, hogy hogyan érezted magad az egyes edzések után.
 • Mindezeken felül a Suunto Spartan Ultra 24 órában követi aktivitásod napi és heti bontásban megmutatva azt, kalória és aktivitási időkkel együtt. Az óra megmutatja a legjobb eredményeidet, Movescount App-ek segítségével pedig számos okostelefon funkciót jeleníthetsz meg az órán.
 • A Suunto Spartan Ultra az alábbi modellekben lesz elérhető: Suunto Spartan Ultra All Black Titanium, Suunto Spartan Ultra Stealth Titanium, Suunto Spartan Ultra White and Suunto Spartan Ultra Black
 • Az óra tudása ingyenes szoftverfrissítésekkel folyamatos bővítésre kerül még a jövőben.
 • A Suunto Spartan Ultra várható piacra kerülése 2016. augusztusa.

Suunto Traverse Alpha modellek már kaphatók!

Már kapható a Sarkcsillag Sport boltban és webáruházban a két új Suunto Traverse Alpha modell!

Elsősorban a horgászok és vadászok szívét fogja megdobogtatni ez a két új Suunto GPS óra, hiszen a már eddig is megszokott sport funkciók, topográfiai térképen való navigálás és pulzusmérés mellett olyan új funkciók kerültek a Suunto Traverse Alpha modellekben, mint az automatikus lövés detektor, vörös háttérvilágítás, holdfázisok és viharriasztás a világ bármely pontján. 

Tudj meg többet az órák tudásáról itt!

Szuper Suunto Core akció

Szuper tavaszi Suunto Core akció 2 modellre, amíg a készlet tart!

Az örökzöld outdoor óra két legkedveltebb változata kiemelt akcióban kapható, amíg a készlet tart!

 

Suunto Core All Black 102.000 Ft helyett 76.990 Ft,

Suunto Core Regular Black 92.700 Ft helyett 69.990 Ft

 

 

Webshopon keresztül történő vásárlás esetén a szállítás díjmentes.

A Core modellek első elemcseréje vízállósági teszttel továbbra is ingyenes vásárlóink részére.

 

A Suunto Core család 2007-es piacra kerülése óta töretlen siker még a GPS órák idejében is. Nem is csoda, hiszen robusztus, mégis elegáns, kalandra termett óra, mely az irodában és jégfalon mászva is jól mutat csuklódon. Ráadásul barometrikus alapú magasságmérésének pontossága a legmodernebb GPS órákat is zavarba hozza.

 

Nézd meg teljes Suunto Core kínálatunkat, valamint a kiegészítőiket webshopunkban!

Kövesd akciónkat, csatlakozz klubunkhoz!