SUUNTO Márkabolt és Hivatalos Magyarországi Szakszerviz

1034 Budapest, Bécsi út 112/B. tel: 20/ 49-02-771

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10-19 óra, szombat: 10-13 óra

programok

Suunto hírek

Suunto Spartan szoftverfrissítések

A Suunto GPS multisport modelljei ugyan órának álcázzák magukat, de ugyanolyan számítógépek, mint okostelefonod, tableted, laptopod és asztali géped! Ezért is nagyon fontos, hogy mindig a legfrissebb szoftver fusson rajtuk és a mobil eszközeiden is, hogy hiba nélkül élvezhesd aktuális tudásukat. A Spartan órák jelenlegi aktuális szoftvere a Suuntolink 2.1.31. számú verziója, ami augusztus 29. óta elérhető. Kérünk, hogy ha eddig még nem tetted meg, akkor frissítsd a szoftvert Spartan órádon minél előbb, amit 3 igen egyszerű lépésben meg is tehetsz!


 

 • Töltsd le az aktuális Suuntolink szoftvert innen.
 • Csatlakoztasd órádat a tartozék USB kábellel a számítógéphez, melyen a Suuntolink program fut. A Suuntolink program azonnal megnyílik amikor az órákat csatlakoztatod.
 • Válaszd ki a Connect to Movescount-ot és lépj be Movescount profilodba, vagy ha még nincs ilyen, akkor regisztrálj a Movescount-ra. A Movescount-hoz való csatlakozás után a Suuntolink program áttölti edzéseidet, adataidat a Movescount profilodba és órádra tölti a legújabb Suuntolink szoftvert.


 

 

 

 

Szeptemberben, ahogy ezt korábban már előre jelezte is a Suunto, két fázisban lesz szoftverfrissítés a Spartan Solution családhoz.

1. Az első szeptember második hetében jelenik meg és a bug-ok javítását, valamint a használhatóság fejlesztését tartalmazza a mind a Spartan Ultra és Sport modellekhez.

 

2. A második valamikor szeptember vége felé jelenik meg és a következő fejlesztéseket tartalmazza:

 • Sport mód beállításainak szerkesztési lehetősége
 • Android kompatibilitás
 • Peer-to-Peer (P2P) edzés lehetőség a Suunto Movescount-on
 • Éves és minden idők személyes legjobb eredményei egy kijelző táblán korosztály szerinti összehasonlításban a Suunto Movescount-on
 • Hosszú távú fejlődés analízis a Suunto Movescount-on
 • Közösségi edzésekbe való betekintési lehetőségek a „peer” (P2P) csoportokban a Suunto Movescount-on
 • Heti tervezési eszközök számodra és edződ számára a Suunto Movescount-on
 • Ébresztő óra

Érkeznek a Suunto Spartan Ultra órák

Breaking news!

 

Kesztyűs kézzel becsomagolták és pénteken (augusztus 19.), vagy hétfőn megérkeznek hozzánk a boltba a Suunto Spartan Ultra órák.

 

 

Ne hagyd otthon a Sarkcsillag Sport törzsvásárlói kártyádat, hogy törzsvásárlói kedvezménnyel vihesd el Spartan Ultra órádat!

 

Kövér nyári akciók!

Szuper nyári akciók! Az akció csak a készlet erejéig tart, így érdemes minél előbb eljönni hozzánk.

 

 • Nathan Flex Shot összehajtható szilikon és merev falú Polikarbonát kulacsok 20% kedvezménnyel. 
 • Altra One² és 2.5 szupergyors aszfalt verseny futócipő modellek 30% kedvezménnyel 36.990 Ft helyett most csak 25.990 Ft-ért!
 • Altra Superior 2.0 ultra könnyű terep futócipő 30% kedvezménnyel 39.990 Ft helyett most csak 27.990 Ft!
 • Salomon Sense Pulse és Propulse futócipő modellek most 30% kedvezménnyel aszfaltra és könnyű terepre extra csillapítással, nagyobb testsúllyal és/vagy szélesebb lábfejre is szuper választás!
   
 • Salomon női XA Pro 3D GTX terep futócipő modellek 30% kedvezménnyel!
   
 • The North Face Verbera Hiker II GTX vízálló túrabakancs és The North Face Hedgehog Faspack GTX vízálló túracipő 30% kedvezménnyel!
   
 • Minden más The North Face cipő 10% kedvezménnyel!
   
 • Salomon X Ultra Mid GTX férfi és női vízálló félmagasszárú túracipő 20% kedvezménnyel!
   
 • Minden 30.000 Ft feletti futócipő vásárlás esetén EthicSport ajándékcsomagot adunk ajándék kb. 2.000 Ft értékben amíg a készlet tart. Ez a kedvezmény más kedvezménnyel is összevonható!
   
 • Minden túra- és futónadrág, szoknya, valamint futó póló (kivéve Cpmressport modellek) 30% kedvezménnyel!
   
 • Nathan telefontokok felkarra most 40% kedvezménnyel!
 • Ajándék PowerBar kulacsok! Min. 3.000 Ft értékű PowerBar termék vásárlásakor 0,5 literes, min. 5.000 Ft értékű PowerBar termék vásárlásakor 0,7 literes ajándék PowerBar kulacsot adunk ajándékba!

 

 

 

Minden részletet megtalálsz a webáruházban!

 

Az akció 2016.július 18-tól tart és csak a készleten lévő termékekre érvényes. Az akciók más akciókkal és a törzsvásárlói kártya kedvezménnyel nem összevonhatók, kivéve az EthicSport ajándékcsomagot, melyet akciós termék mellé is adunk.

A Suunto Spartan Ultra élőben

Suunto Spartan Ultra az új mágneses töltővelLehetőségünk nyílt néhány percre kézbe venni, próbálgatni az új Suunto Spartan Ultra órát. Viseletre kényelmes, szabad mozgást enged a csuklónak. A kijelző az ígéretnek megfelelően jól olvasható napfényben is. A gombok egyértelműen, biztosan működnek, az érintőképernyő működése, működtetése is az elvártnak megfelelő. Már most megjósolható, hogy az acél órakeret nem lesz zavaró kesztyűvel történő használatkor sem. A töltő és adatkábel változik az Ambit családhoz képest: elhagyták a csipeszt és a Spartan óráknál mágnessel kerül rögzítésre a töltő az órához. Hosszú évek utána a Suunto visszatért a légnyomásszenzor nyílásának az óra oldalán való elhelyezéséhez. Mivel még csak teszt órát kaptunk, így nem a végleges szoftver volt rajta, de amit próbálni tudtunk az gyorsan, biztosan működött. A grafika és a funkciók megjelenítése látványosra sikerült, könnyen értelmezhető. A néhány hete megújult Movescount ikonjai köszönnek vissza az órán is. Az edzésösztönzés megjelenítése hatásosra sikerült. A funkciókra egyelőre nem térnénk ki a nem teljes szoftver miatt. Meg kell majd szokni a Suunto eddigi óráitól eltérő menürendszert és a 3 gombos kivitelt, de azt gondoljuk ezzel nem lesz gondja senkinek.

 

Suunto Spartan Ultra és az új mágneses töltő  Suunto Spartan Ultra légnyomásmérő szenzor nyílása oldalt  Suunto Spartan Ultra óra nézetben  Suunto Spartan Ultra menüje  Suunto Spartan Ultra magasságmérő funkció  Suunto Spartan Ultra menül  Suunto Spartan Ultra úszás funkcióban

Megújul a Movescount

A Movescount sport közösségi oldal átalakításának első fázisa már aktívan működik

 • Nagy átalakulás előtt áll a Suunto sport közösségi oldala, melynek első lépéseként a szakemberek teljesen új arcot adtak a felületetnek, látványosabb, színesebb lett a megjelenés és egyszerűbb a kezelés.
 • Kifejlesztésre került egy "hőtérkép", mely megmutatja hol a legforróbb a sport aktivitás, így sokkal könnyebb lesz új barátokat, új edző helyeket, sporteseményeket találni. Könnyen csatlakozhatsz másokhoz, vagy éppen elkerülheted a zsúfolt helyeket. Ha naralás vagy utazás közben sem akarsz lemondani az edzésről, a helyi hőtérkép azonnal megmutatja hol vannak a helybéliek kedvenc terepei. A hőtérkép használatához még csak regisztrálnod sem kell a Movescount-ra, elég ha megadod a megtekinteni kívánt helyszínt, kiválasztanod a sportot, amihez helyszínt keresel és a térkép már mutatja is, hol a legforróbb a hangulat, hol űzik legtöbben az adott sportot.

Akik eddig még nem használták, egy modern kinézetű weboldalt ismerhetnek meg, a régi felhasználóknak biztos kell némi idő, amíg megszokják. Ha egy kis időt rászán a felhasználó minden régi funkciót megtalál, csak valószínűleg máshol kell keresnie mint eddig (Például az edzéstervezés, útvonal feltöltés, applikációk). Néhány példa:

 • A kezdőlapon rögtön választhatunk "Training", "Outdoor" vagy "Dive" menük között, ezek alatt a kiválasztott témakörben kapunk információkat, további lehetőségeket.

movescount

 • Az edzésnaplónál minden alapvető tudása megmaradt az oldalnak, első ránézésre inkább a külső változott. Néhány új összesítési felület is helyet kapott, illetve a grafikonok kinézete "tartalmasabb" lett.

 

Természetesen több újdonságot is rejt az oldal, amiket használat közben lehet legjobban feltérképezni. Próbáld ki itt!