SUUNTO Márkabolt és Hivatalos Magyarországi Szakszerviz

1034 Budapest, Bécsi út 112/B. tel: 20/ 49-02-771

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10-19 óra, szombat: 10-13 óra

programok

Suunto hírek

Új Salomon XA Pro és XA Lite teszthét a Sarkcsillag Sportban

Salomon XA Pro 3D GTX és XA Lite teszthét
 
 
A Salomon átdolgozta legnépszerűbb cipőjét az XA Pro 3D terepfutó cipőt, sőt, egy új változattal is előrukkolt, az XA Lite modellel. Teszthetünk keretében nyitva tartási időben tesztelheted a két új modellt üzletünk közelében a Kiscelli Kastély dombján vagy a Hármashatár-hegy ösvényein.
 
2017. május 6-án szombaton meghosszabbított nyitva tartással 10-15 óráig várunk, péntek délután pedig a Salomon Pro Team szaktanácsadója segít eligazodni a modellek kavalkádjában!
 
Amennyiben bármelyik modell megtetszik, és a teszthéten vásárolsz belőlük, egy Salomon Cap sapkát adunk ajándékba!
 
 
 
 
 
 

Suunto Spartan Wrist HR a Sarkcsillagban

Megérkeztek a Suunto Spartan Sport Wrist HR pulzusmérő órák!

Sarkcsillag Sport bolt fényképe.

Mind a három változat megnézhető és megvásárolható a Sarkcsillag Sport boltban és webshopban.

Ez a technológia az elmúlt évtizedben elképesztő fejlődési íven ment keresztül és ma már laboratóriumi vizsgálatok alapján is kijelenthető, hogy mérési pontossága a referencia mellkasi pulzusmérésekkel is összevetve nagyságrendileg csak 5%-os eltérést mutat a mérések 90%-ában (természetesen a mérő szenzorok megfelelő viselése és használata esetén).A maximális megbízhatóság és mérési pontosság érdekében a Suunto sok gyártóval ellentétben nem csak licencelte a Valencell Performtek technológiáját, hanem annak Benchmark csomagjának igénybevételével a teljes fejlesztési fázisba is bevonta a laboratóriumot, így a mérőeszközök beépítésétől a kapott adatok analízisén át egészen a Valencell önkéntesek százaival végrehajtott tesztprogramjába való beillesztéséig folyamatos a két cég együttműködése... További érdekes technikai részletet itt olvashatsz!

 

Szuper választék futó hátizsákból, futó övből

Salomon, Nathan, Compressport futó hátizsákok, verseny mellények és futó övek

 

Magyarország valószínűleg legszélesebb futó hátizsák, verseny mellény és futó öv kínálatával is várunk a Futó Expon. Az idei szezon legújabb modelljeiből válogathatsz kedvedre szakértők segítségével!
http://sarkcsillagsport.hu/…/hatizsakok-ta…/futo-hatizsakok/

Compressport ajándék csomag

Ajándék Compressport Sweatband

 

 

1 db Compressport Ultra Light Visor és 1 db Compressport Headband egyidejű vásárlása esetén 1 pár Compressport Sweatband csuklópántot adunk ajándékba amíg a készlet tart. A kedvezményes csomag bolti és webshop vásárlás esetén is elérhető. Az akció pontos részleteit olvasd el itt:
http://
sarkcsillagsport.hu/termek/compressport-ultra-light-visor-es-headband-ajandek-sweatband/

Futó Expo hírlevél

Április 1-2. kint leszünk a Futó Expon

 

Az esemény alatt is normál nyitva tartás szerint működik a Sarkcsillag Sport bolt az alábbi fontos információkkal:

 • Április 1-én a kártyás fizetés szünetel a Sarkcsillag Sport boltban, csak készpénzzel lehet vásárolni.
 • Mivel szimultán kint vagyunk a Futó Expon is, így a boltban csak korlátozott lesz a kínálat!
 • A Sarkcsillag Sport boltba igazából cipő, nordic walking és túra bot vásárlás miatt érdemes igazán ellátogatni április 1-én. A többi termék kint lesz a Futó Expon, ott érdemes nézelődni, vásárolni.

 

A Futó Expon számos érdekességgel és akcióval várunk:

 • Lehetőség lesz kártyás fizetésre, ha bármi megtetszik!
 • Magyarország valószínűleg legszélesebb futó hátizsák, verseny mellény és futó öv kínálatával várunk a Futó Expon. Az idei szezon legújabb modelljeiből válogathatsz kedvedre szakértők segítségével!
  http://sarkcsillagsport.hu/…/hatizsakok-ta…/futo-hatizsakok/
 • Suunto, Polar, Mio GPS multisport órák széles kínálata. Megnézheted a Suunto Spartan Ultra Copper Special Edition HR most megjelent változatát is
 • Mindkét nap a Compressport forgalmazója lesz vendégünk a standon, akitől kérdezhettek a márkával és a kompressziós felszerelésekkel kapcsolatban, segít választani a széles kínálatból.
 • Compressport kompressziós szár csere akció: hozd el a használt kompressziós száradat az standunkra és cserébe 6.500 Ft akció áron vásárolhatod meg a Compressport R2v2 Calf kompressziós szárát, amíg a készlet tart!
 • Compressport akciós csomag: Visor (kivéve Transparent Visor) és Headband (kivéve Thin Headband) egyidejű vásárlása esetén egy pár Compressport Sweatbandet adunk ajándékba, amíg a készlet tart.
 • Vasárnap vendégünk a standon Spero, aki egész nap áll az érdeklődők rendelkezésére ultra futással, felszerelésekkel, főleg Compressport ruházattal kapcsolatban.
 • Petzl fejlámpák megújult kínálata
 • Minden ami bot, elsősorban most a terepfutó botok. Megnézheted, kérdezhetsz és vásárolni is tudsz.
 • Salomon és The North Face futó, terepfutó és versenyruházat kedvezményekkel.
 • Phantom Mask légzésfékező edző maszk, hogyan működik, mi a haszna, megtudhatod az összes részletet a standon és akár meg is vásárolhatod.
 • Salomon, Altra és The North Face futócipők bemutatója. Figyelem! Cipő árusítás nem lesz! Csak bemutató darabok lesznek nálunk, bemutatjuk a szezon újdonságait, új technológiákat.