SUUNTO Márkabolt és Hivatalos Magyarországi Szakszerviz

1034 Budapest, Bécsi út 112/B. tel: 20/ 49-02-771

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10-19 óra, szombat: 10-13 óra

programok

Suunto hírek

Ambit3 Peak limitált kiadások karácsonyra

Két limitált kiadású Ambit3 Peak órát dobott piacra a Suunto 2015. telén

 

Suunto Ambit3 Peak Nepal Edition GPS óra egyik boldog tulajdonosa és egyben az első, aki ezzel 25 dollárt adományozott itthon a 2015. tavaszán történt nepáli földrengés áldozatainak Sperka Tomi.

Ha te is vágysz egy ilyen órára, akkor ne késlekedj, hiszen csak 10.000 db készült belőle ezen a darabszámon osztozik a világ!

 

 

 

A Suunto Ambit3 Peak Sapphire Blue órából mindössze 5.000 db készült!

 

Mindkét óra megnézhető és azonnal meg is vásárolható a Sarkcsillag Sport boltban!

 

Suunto Ambit3 Peak Sapphire Blue HR csak 5.000 db!

Új csemegével kedveskedik idén ősszel a Suunto az aktív embereknek

Csak 5.000 db készül és az ára is nagyon ütős, nehogy lemaradj!

A nagy sikerű Ambit3 Peak Sapphire sorozat legújabb tagja. Limitált szériáról van szó, így megrendelésén, megvásárlásán nem célszerű túl sokat filozofálni. 2015. november 11-től lesz megvásárolható a Suunto szállítási visszaigazolása alapján.

A Suunto Ambit3 Peak Sapphire Blue HR GPS pulzusmérő óra csomag tartalma:

  • Suunto Ambit3 Peak Sapphire Blue

  • Suunto Smart Sensor és pulzusmérő pánt
  • USB töltő és adatátviteli kábel

  • Magyar nyelvű üzembe helyezési utasítás

  • Garanciajegy

Ambit3 Peak Nepal Edition jótékonyságból

Ambit3 Peak GPS óra jótékonyságból

A Suunto Ambit3 Peak Nepal Edition GPS multisport óra tudásában megegyezik a másik két Ambit3 Peak óráéval, megalkotásának célja jótékonyság volt. Minden eladott Suunto Ambit3 Peak Nepal Edition óra árából a Suunto cég 25 dollárt adományoz a Vöröskeresztnek a 2015. áprilisi nepáli földrengés áldozatainak humanitárius megsegítésére, illetve a károk helyreállítására. Az adományból egészségügyi létesítményeket és lakóházakat újítanak fel, segítenek az orvosi ellátásban és új lakóházakat is építenek.

Suunto Traverse október közepétől

Suunto Traverse GPS outdoor óra pulzusmérő funkcióval

GPS óra

Végre a hegymászás, túrázás, terepbringázás szerelmeseinek is elkészült a beépített GPS-el működő Suunto Traverse GPS outdoor óra. Olyan tudással bír, amiből nehéz csak párat kiemelni. Számítógépen és mobilon is programozható, rezgő riasztás néma üzemmódban, de még lámpa is van benne vészhelyzet esetére. Mind GPS, mind GLONASS rendszerekkel működik, így bárhol vagy a világon, megtalálod az utad. Az óraház is átalakult, eltűnt az Ambit család külső GPS vevője, mely az óra belsejébe lett integrálva. Suunto Smart Sensor kompatibilis, így pulzusmérő funkcióval is rendelkezik, több sportág profil is létrehozható.

Új Salomon City Trail modellek érkeztek

2015 ősz-tél egyik Salomon újdonsága a Sense Propulse City Trail futócipő

city trail futócipő

 

Próbálgatjuk, ízlelgetjük az új cipőket. Elsőnek a Salomon Sense Propulse női cipőt próbáltuk fel. A Salomon a Sense Pro-val hasonlítja össze, annak nagyobb csillapítású verziójaként emlegeti. Így hát egyik lábra ezt, másikra amazt vettem fel. És hát valóban, a különbség pont az, amit írnak róla. A Sense Pro lapos építésű, szűkebb fazonú verseny-edzőcipő full controllal. A Sense Propulse szélesebb lábfejű és jóval puhább, komolyabb párnázottságú. Orra kicsit Altrasan ívelt, amitől a vastagabb talp is kellemesen gördül előrehajtva viselőjét. A két cipő közötti tartalmi különbség amúgy már ránézésre is látszik, a Sense Pro egy filigrán cipő, míg a Sense Propulse egy kicsit robosztusabb. Az új talp profilról pár perc bolti tipegés után értelmetlen lenne bármit is mondani. Egy biztos, hogy a Sense Pro inkább terepes, mint a Sense Propulse, ami követi a Salomon azon City Trail talpfejlesztési irányát, hogy a talpak egyre inkább aszfalt, könnyű, parkszerű terep orientáltak. Mivel egyre többen keresnek nagyobb csillapítású cipőt, így biztosra vesszük, hogy a Sense Propulse sikeres modell lesz!

 

 

 

                                city trail futócipő                         city trail futócipő