SUUNTO Márkabolt és Hivatalos Magyarországi Szakszerviz

1034 Budapest, Bécsi út 112/B. tel: 20/ 49-02-771

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10-19 óra, szombat: 10-13 óra

programok

Suunto hírek

Ünnepi nyitva tartás

Sarkcsillag Sport bolt - Suunto magyar szerviz

 

Ünnepi nyitva tartás:

Március 10. szombat: 10-16 óra

Március 12-14. 10-19 óra

Március 15. csütörtök: zárva

Március 16. péntek: 10-18 óra

Március 17-18. zárva

 

Már kapahtó a Spartan Trainer Wrist HR fém keretes kollekció

Megérkezett a Sarkcsillag Sport boltba a Suunto Spartan Trainer Wrist HR modellcsalád két exkluzív kialakítású fém keretes tagja is, a Trainer Wrist HR Gold és Steel! Elérhetőek és megvásárolhatóak a boltban és a webshopban egyaránt: https://goo.gl/1S76ZC

Salomon terepfutó cipő tesztnap a Hármashatár-hegyen

Szeptember 30-án, szombaton a Sarkcsillag Sport Salomon terepfutó cipő tesztnapot rendez a Hármashatár-hegyen a Hangár, Erdei iskola és túristaház feletti parkolóban.

A tesztnapon az alábbi terepfutó cipőket tudjátok majd kipróbálni:

  •  Sense Ride (férfi és női modell egyaránt)
  •  Sense Pro Max (férfi és női modell egyaránt)
  •  Wings Flyte GTX (férfi és női modell egyaránt)
  •  Xa Pro 3D GTX (férfi és női modell egyaránt)
  •  XA Lite (férfi és női modell egyaránt)

Minden résztvevőnek Salomon és Powerbar meglepetés apróságokat, többféle ízben ingyenes Powerbar izotóniás italt valamint egy, a boltban beváltható kedvezményes Salomon vásárlási utalványt adunk.

Vegyél részt tesztnapunkon és nyerj egy Salomon terepfutó cipőt! A résztvevők között a nap végén kisorsolunk fődíjként egy Salomon Sense Ride vagy Sense Pro Max terepfutó cipőt, gyere el és nyerd meg új cipőd!

“Fuss Olival egy kört a Hármashatár-hegyen a Sarkcsillag által szervezett Salomon tesztnapon!” – mi lehetne a cipők kipróbálásának annál jobb módja, mint futni Lőrincz Olivérrel egy laza és nyugodt tesztkört? A közös futás tíz óra után kezdődik, három turnusban, az indulási időpontok: 10.15, 11.00, 11.45.; bármelyik turnuson bárki részt vehet természetesen, csak arra kérünk, ne pont az indulási időre érkezz, hiszen még ki kell választanod előtte a kipróbálandó cipődet is :)

A tesztnap során a Salomon cipői mellett lehetőségetek lesz még a Compressport kompressziós szárainak a kipróbálására is.

Minden további részletet és aktualitást megtaláltok a tesztnap facebook eseményében.

Három féle Spartan Trainer Wrist már kapható a Sarkcsillag Sport boltban

Örömhírrel zárjuk az augusztust

Megérkezett a Suunto Spartan Trainer Wrist HR órák három modellje: Ocean, Blue és Black.
Mindhárom modell megnézhető és megvásárolható a boltban és a webshopban!

goo.gl/fK1h2A

Pontos mérés úszás közben Suunto Ambit órákkal

Tippek a pontos méréshez medencében

Dc Rainmaker Ambit3 órával

Általában igen jók a felhasználói tapasztalatok az Ambit órák medencében való úszás közbeni mérésével kapcsolatban, de vannak néhányan, akiknek nem teljesen működik a dolog.

Pár tipp ahhoz, hogy Ambit órád úszás közbeni pontosságát javíthasd:

A legkritikusabb pont a fordulók utáni siklás. Az nem igazán számít, milyen módon fordulsz, de az órának mozdulatlan helyzetben kell lennie a forduló után és ennek a legegyszerűbb módja a fordulás utáni siklás meghosszabbítása. Ennek az az oka, hogy az óra által használt algoritmus a ciklikus mozgás (úszás) és a ciklikus mozgás közbeni szünetek (fordulók) felismerésén alapul, a pontos méréshez pedig elengedhetetlen, hogy a forduló a kisiklással egyértelműen, tisztán megszakítsa a ciklikus úszómozgást.

A másik kritikus pont, hogy lehetőleg kerülj mindenféle extra karmozdulatot a hossz közben, mivel ezeket az óra fordulókként érzékelheti és ily módon extra távolságot adhat hozzá a méréshez.

  1. Minden úszásnemet többször is taníts meg az órádnak úgy, hogy több hosszt is úszol és közben minden egyes hossz után mentesz egyet.
  2. Ne taníts meg olyan úszás stílusokat, amiket nem használsz!
  3. Fontos! Fordulóknál nem a fordulás módja, vagy az ellökés ereje számít igazán, hanem a forduló utáni siklás hossza.
  4. A fentiek miatt tehát kerüld az úszásnemek hossz közbeni váltását, ez extra fordulók mérését (és a távolság változását) fogja eredményezni.

Jó edzés és pontos méréseket!